Nokian Panimo on rehellisen aito ja itsenäinen suomalainen panimo. Tarjoamme ainutlaatuista olutta hyviä elämyksiä arvostaville suomalaisille.

Vaalimme perinteikkään oluen panemisen, käsityön ja yhdessä tekemisen perinteitä, suurella sydämellä. Ainutlaatuisen olutvalikoimamme avulla oluen ystävien arjen hetkistä tulee vielä hieman nautinnollisempia ja juhlista vielä vähän hauskempia.

Panimomme sai alkunsa lähes parikymmentä vuotta sitten halusta tehdä paikallisesti asioita omalla tavallamme, aidosti käsin, hyvällä porukalla ja laadukkaasti. Omaa uutta panimoa perustaessamme jokainen perustajaosakkaamme sijoitti yhteiseen tulevaisuuteemme omaa rahaa. Tällä omista taskuista sijoitetulla riihikuivalla hankittiin mm. ensimmäinen oma työtila Nokialle. Itsenäinen panimomme oli nähnyt päivänvalon.

Näinä päivinä panimossamme on iso määrä osakkaita, mutta tekemisemme tapa on säilynyt alkuperäisen aitona, ja tulee säilymään vastaisuudessakin. Siitä aiomme pitää huolen.
Olut ja oluenteko on iloinen asia

Olemme pieniä mutta ylpeän itsenäisiä. Kokomme on vahvuutemme: olemme joustavia, nopealiikkeisiä ja uudistumiskykyisiä, emmekä pönötä jäykkinä ja turhantärkeinä. Meillä kaikki tuntevat toisensa ja jokaisen mielipiteitä kuunnellaan.

Suhtaudumme oluen panemiseen vakavasti, mutta emme ole tosikkoja. Silmäkulmistamme voi päivittäin löytää sen pilkkeen, joka säilyttää toimintamme juuri niin kivana kuin ainutlaatuisen oluen tuottamiseksi vaaditaan.

Haluamme säilyttää omilla käsillä, hyvässä porukassa ja sydämellä tekemisen meiningin, joka on toiminnassamme tärkeää ja ainutlaatuista.

Panostamme parhaaseen mahdolliseen laatuun kaikessa toiminnassamme. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja palveluamme.

Pullottamomme on rakennettu kierrätetyistä materiaaleista talkoovoimin, omalla tutulla porukalla. Pullotuslinjastomme on juuri sopivan kokoinen halutun kokoisten tuotesarjojen valmistamiseen. Ja ainutlaatuista keittämöämme voidaan pitää eräänlaisena suomalaisena pioneerityönä: se on nimittäin ähtäriläisen keittämövalmistajan ensimmäinen laajamittaiseen valmistukseen tarkoitettu keittämö. Näin mekin tuemme osaltamme suomalaista pienyritystoimintaa.

Pystymme 2,5 miljoonan litran tekoon vuodessa, mutta jos kysyntää riittää, nostamme määrän 5 miljoonaan litraan.