Nokian Panimo Oy:n ylimääräinen yhtiökokous päätti 6.6.2012 liittää yhtiön osakkeet arvo-osuusjärjestelmään. Arvo-osuusjärjestelmään siirtyminen alkaa 4.2.2013 ja päättyy 15.2.2013 (ilmoittautumisaika). Kun osake on ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen liitetty arvo-osuusjärjestelmään, tulee osakkeenomistajan olla vaihtanut paperiset osakekirjansa arvo-osuuksiksi, jotta hän voi käyttää osakkeenomistajan oikeuksiaan kuten saada esimerkiksi Nokian Panimo Oy:n mahdollisesti maksamaa osinkoa tai käyttää äänioikeuttaan yhtiökokouksissa. Osakekirjojen vaihto arvo-osuuksiksi koskee sekä Pirkanmaan Uusi Panimo – PUP Oy että Nokian Panimo Oy nimellä olevia osakekirjoja ja väliaikaistodistuksia.

Arvo-osuusjärjestelmään liittämisen järjestäjänä toimii Evli Pankki Oyj, joka vastaanottaa paperiset osakekirjat ja huolehtii osakkeiden kirjaamisesta kunkin osakkeenomistajan suomalaiselle henkilökohtaiselle arvo-osuustilille. Osakkeenomistaja voi toimittaa osakekirjan ja osakevaihtoon tarvittavat muut asiakirjat Evli Pankki Oyj:lle postitse tai Nokian Panimon toimitiloissa osoitteessa Nuijamiestentie 17, 37120 Nokia 4.2.2013 – 8.2.2013 välisenä aikana klo 9 – 16.

Osakkeenomistajille toimitetaan tarkemmat toimintaohjeet kirjeitse yhtiöllä tiedossa olleeseen osoitteeseen.. Jos osakkeenomistaja ei saa yhtiön lähettämää kirjettä tai arvo-osuusjärjestelmään siirtymisen osalta ilmenee muita mahdollisia kysymyksiä, pyydämme ottamaan yhteyttä Evli Pankkiin, puh. 09 4766 9573 tai sähköpostilla operations@evli.com.

Nokian Panimo Oy